Bra produkter för kvinnor

En sak man som kille sällan tänker på, det är att kvinnor, tjejer, damer i alla åldrar lägger ner en hel del pengar, tid och energi på sitt utseende. En annan tar ju en snabb dusch, kanske fixar håret och så är man redo för dagen. Dock är det ju många kvinnor som använder sig av smink och det varje dag. Pratade med en tjejkompis om detta och hon sa att hon lägger minst en timme i badrummet varje morgon. Det för att bli redo för arbetsdagen. Hon har en hel del smink sa hon samt den bästa foundation som ska var under. Nu har jag ju inte superkoll på smink, men tydligen är det måste att ha en foundation som en grund under sminket om man vill att det sminket ska hålla hela dagen.

Det är ju tur att modeindustrin ser till att erbjuda många bra produkter för alla tjejer. Har sett att det även finns en hel del skönhetsprodukter för män numera. Det kommer mer och mer och det har blivit vanligare att även killar lägger ner mer tid på sitt utseende. Det är ju vad man prioriterar. Själv föredrar jag en sovmorgon än att stå en timme i badrummet. Men sen gör jag ju kanske det om jag ska ut på stan en fredag kväll. Då är det lite viktigare att fixa med håret och raka sig och sådant. Men ändå skönt att jag själv slipper att sminka mig. Det hade jag nog inte orkat med!

Leave a Reply